Contoh Surat Rasmi Datang Lewat Kerja

Posted on

Contoh Surat Rasmi Datang Lewat Kerja – Mungkin anda bukan seorang pekerja yang jenis datang lewat atau tidak hadir kerja langsung. Sebagai contoh kesalahan datang lewat ke tempat kerja cuti kecemasan tidak menghadiri kursus dan pelbagai lagi. Contoh surat tunjuk sebab lewat hadir kerja berikut merupakan contoh surat tunjuk sebab lewat hadir kerja yang boleh digunakan. Related posts to contoh surat rasmi datang lewat kerja contoh surat rasmi datang lewat kerja 2017 12 05t08 57 00 08 00 rating. Pengurus tuan puan surat tunjuk sebab lewat hadir kerja saya dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara saya lewat hadir kerja pada. Berikut ialah contoh surat tunjuk sebab kesalahan tata tertib dengan format yang anda boleh guna..

Contoh Surat Tunjuk Sebab Lewat

Contoh surat lewat datang kerja surat amaran atau peringatan biasanya diberikan kepada pekerja yang selalu lambat datang kerja walaupun dilabelkan sebagai amaran ianya berfungsi sebagai surat peringatan agar tidak mengulangi perbuatan yang sama.

Contoh surat rasmi datang lewat kerja. Contoh surat rasmi datang lewat kerja di contoh surat rasmi datang lewat kerja sambilan contoh surat rasmi datang lewat kerja dari contoh surat rasmi datang lewat kerja part time contoh surat rasmi datang dan contoh surat rasmi datang untuk contoh surat rasmi datanglah contoh surat rasmi tidak hadir ke sekolah contoh surat rasmi kerajaan contoh surat rasmi pemberitahuan contoh surat. Pekerja yang berkenaan hendaklah memberi penjelasan kepada majikan melalui surat rasmi dengan memberikan alasan yang munasabah untuk mengelakkan diri daripada dikenakan tindakan seterusnya. Tetapi ada kesalahan tata tertib yang telah anda lakukan secara tidak sengaja dan anda sahaja yang tahu.

Bhd telah lewat ke tempat kerja pada 14 okt 1995 yang lalu dan ini adalah sebab utama saya lewat hadir ke tempat kerja tempoh hari. Sebab kelewatan saya ialah kerana. Related posts to contoh surat rasmi datang lewat kerja contoh surat rasmi datang lewat kerja 2017 09 10t10 28 00 07 00 rating.

Surat tunjuk sebab lewat. Merujuk maklumat diatas saya azhar b mat ca selaku pemandu lori disyarikat foxhill sdn.

Contoh Surat Lewat Datang Kerja

Contoh Surat Balasan Tunjuk Sebab

Contoh Surat Rasmi Tunjuk Sebab Datang Lewat Kerja Rasmi X

Contoh Surat Amaran Untuk Pekerja

Contoh Surat Tunjuk Sebab Mudah Dan Terbaik Blog Informasi

Contoh Surat Rasmi Tunjuk Sebab Datang Lewat Kerja Ke Joglo

Contoh Surat Rasmi Tunjuk Sebab Datang Lewat Kerja Resepi Ayam G

Malacca A Surat Rasmi Berhenti Kerja Notis Sebulan

Contoh Surat Tunjuk Sebab Tidak Hadir Kerja Lewat

Contoh Surat Rasmi Datang Lewat Kerja – Merujuk maklumat diatas saya azhar b mat ca selaku pemandu lori disyarikat foxhill sdn. Surat tunjuk sebab lewat. Related posts to contoh surat rasmi datang lewat kerja contoh surat rasmi datang lewat kerja 2017 09 10t10 28 00 07 00 rating. Sebab kelewatan saya ialah kerana. Bhd telah lewat ke tempat kerja pada 14 okt 1995 yang lalu dan ini adalah sebab utama saya lewat hadir ke tempat kerja tempoh hari. Tetapi ada kesalahan tata tertib yang telah anda lakukan secara tidak sengaja dan anda sahaja yang tahu..