Contoh Surat Rasmi Makluman Kepada Ibu Bapa

Posted on

Contoh Surat Rasmi Makluman Kepada Ibu Bapa – Pihak sekolah perlu mengetahui alasan yang kukuh atas ketidakhadiran pelajar ke sekolah bagi memastikan rekod kehadiran pelajar berada dalam keadaan yang baik. Borang penilaian program latihan dalam perkhidmata. Smk taman rinting jalan persiaran rinting 1 81000 johor perkara. Contoh surat mohon tajaan sumbangan sukan sekolah. Surat tidak hadir ke sekolah ditulis dengan format surat kiriman rasmi. Surat tidak hadir ke sekolah atau cuit sakit ramai ibu bapa dan pelajar yang banyak membuat carian tentang contoh surat rasmi tidak hadir ke sekolah..

Surat Pemberitahuan Kelastambahan

Contoh surat makluman aktiviti kokurikulum kepada ibu bapa have an image associated with the other contoh surat makluman aktiviti kokurikulum kepada ibu bapa in addition it will include a picture of a kind that might be observed in the gallery of contoh surat makluman aktiviti kokurikulum kepada ibu bapa.

Contoh surat rasmi makluman kepada ibu bapa. Apabila anak tidak hadir ke sekolah kita perlu memberitahu guru kelas. Oleh itu ibu bapa atau pelajar boleh menjadikan contoh surat ini sebagai satu panduan untuk membina surat rasmi yang terbaik. Tidak hadir ke sekolah.

Contoh surat makluman kelas tambahan ibu bapa penjaga. Mohd azmi yahya guru tingkatan 6 akademik muet smksis ii mengandungi maklumat semasa berkaitan kerjayanya sebagai guru tingkatan 6 akademik muet smk sultan idris shah ii gerik 33300 perak. Surat rasmi memohon cuti sekolah ini penting untuk memastikan rekod berhenti sekolah kelak pelajar yang baik dan tiada mempunyai rekod kesalahan ponteng sekolah.

Ingat jangan ponteng sekolah tanpa alasan yang munasabah. Merujuk perkara di atas saya adalah bapa kepada ali bin abu. 15 november 2011 kepada semua ibu bapa penjaga pelajar pelajar sek.

9 jalan belibis 2 taman rinting 81000 johor bahru tuan guru tingkatan 5 indah. Contoh surat pemberitahuan kepada ibu bapa penjaga. Ini kerana urusan menghantar surat kepada guru kelas adalah dikira sebagai urusan rasmi.

Academia edu is a platform for academics to share research papers. Untuk makluman pihak tuan anak saya tidak. The collection that consisting of chosen picture and the best amongst others.

Ibu bapa atau penjaga bertanggungjawab selain pelajar itu sendiri untuk mengemukakan surat rasmi tidak hadir ke sekolah sebagai makluman bertulis kepada pihak sekolah. Berikut dikongsikan contoh yang mudah dan ringkas beberapa surat rasmi makluman kepada pihak sekolah akan ketidakhadiran pelajar ke sekolah tanpa sijil sakit ataupun atas alasan lain yang kukuh atau munasabah. Jea1091 hem 36 100 19 1 5 tarikh.

Contoh surat rasmi 1 cuti sakit. Tuan makluman kelas tambahan upsr dalam cuti pertengahan penggal pertama mac 2014. Template contoh surat tidak hadir ke sekolah untuk ibu bapa atau mereka yang memerlukan.

Sk Taman Puteri Wangsa Makluman Surat Kepada Ibu Bapa

Surat Makluman Gotong Royong Perdana Pibg Sk Wangsa Maju

Surat Makluman Program Kpd Ibu Bapa

Surat Untuk Makluman Ibubapa Smstsp 2018

Surat Makluman Kepada Ibu Bapa Penjaga Sek Ren Agama

Surat Makluman Linus

Surat Makluman Aktiviti Kepada Ibu Bapa

Doc Surat Makluman Kepada Ibubapa Norashikin Kasiman Academia Edu

Surat Makluman Kelas Tambahan

Contoh Surat Rasmi Makluman Kepada Ibu Bapa – Template contoh surat tidak hadir ke sekolah untuk ibu bapa atau mereka yang memerlukan. Tuan makluman kelas tambahan upsr dalam cuti pertengahan penggal pertama mac 2014. Contoh surat rasmi 1 cuti sakit. Jea1091 hem 36 100 19 1 5 tarikh. Berikut dikongsikan contoh yang mudah dan ringkas beberapa surat rasmi makluman kepada pihak sekolah akan ketidakhadiran pelajar ke sekolah tanpa sijil sakit ataupun atas alasan lain yang kukuh atau munasabah. Ibu bapa atau penjaga bertanggungjawab selain pelajar itu sendiri untuk mengemukakan surat rasmi tidak hadir ke sekolah sebagai makluman bertulis kepada pihak sekolah..